(P)Rehabträning & korrektiv träning

  

LöparAkuten tillhandahåller både (P)Rehabträning och korrektiv träning.

Inom personlig träning är Sirpa unik med sin bakgrund och kompetens. Hon lär din kropp och din hjärna att aktivera muskler i rätt ordning och på rätt sätt på ett pedagogiskt sätt. Ditt nervsystem lär sig kommunicera bättre med musklerna. När du varit skadad eller inaktiv under längre tid, kan du få störningar i nervsystemet.

Sirpa är licensierad personlig tränare med många års erfarenhet från (p)rehabträning och besitter spetskompetens inom nervlära, neuromuskulär aktivering och korrektiv träning. Hon är ödmjuk som person, lyfter alltid det som redan är bra och hjälper dig utvecklas där det går, så du kan ta hand om din kropp på bästa sätt. Stark i kärnan ger dig bästa förutsättningarna för att dina rörelser blir effektiva och välfungerande.

På LöparAkuten jobbar vi i team. Behandlande terapeuter rapporterar över till Sirpa om Din aktuella status för att träningen skall passa Dina förutsätttningar bäst.

 

1 st personlig träning – neotester på Löparakuten med hemövningar – 900kr

Vi anpassar alltid efter dina önskemål och behov. Men vanligtvis får du utföra rörelser som vi tillsammans utvärderar och analyserar. Sirpa berättar sedan hur du kan utvecklas, hur allt hänger ihop med ditt nervsystem som styr hela rörelseapparaten och hur du kan bli mer stabil och effektiv i dina rörelser. Efter några dagar får du epost med ca 5 hemövningar som passar just dina förutsättningar för att stärka det som behöver stärkas.

Passar dig som känner att din vardag eller idrott skulle må bra av bättre stabilitet inifrån och ut eller dig som ofta är skadedrabbad.

 

4 st personlig träning – inkl neotester på Löparakuten med hemövningar – 3500kr

Vi anpassar alltid efter dina önskemål och behov. Men vanligtvis får du vid första tillfället utföra rörelser som vi tillsammans utvärderar och analyserar (se ovan) Vi tränar sedan tillsammans varannan vecka för att utvärdera hur väl hjärna och nervsystem lärt sig ett korrekt rörelsemönster (motoriskt program). Du får nya anpassade hemövningar varje gång. Detta paket är ger dig och din kropp bästa förutsättningarna för att utvecklas i kärnan då vi hela tider utvärderar och då Sirpa pushar dig att göra dina hemövningar.

Passar dig som känner att din vardag eller idrott skulle må bra av bättre stabilitet inifrån och ut eller dig som ofta är skadedrabbad. Skador får oss ofta att kompensera i rörelser. Då behöver man medvetet bana in korrekt rörelsemönster på nytt, det kallas för korrektiv träning.

 

Bokning görs på sirpa@loparakuten.se

 

LöparAkuten, Dalagatan 23 (T-bana Odenplan, uppgång Västmannagatan/Karlbergsvägen), 113 24 Stockholm