fbpx

Kommentarer från kunder

Kunder

Jag hade haft problem med plantarfascian och min ena fot under flera år när jag kom till David. Skadan begränsade min löpning och jag hade nästan gett upp om att kunna springa smärtfritt kontinuerligt. David såg dock till att lösa problemet och inte bara lindra symptomen vilket var den behandling jag stött på tidigare. För min del var den hjälpen en förutsättning för att kunna fortsätta satsa, tack!

Mikael Sahlberg, Landslagstriathlet

Träffade David av en tillfällighet efter en föreläsning….i pausen knackade han mig på axeln och frågade om han fick kolla på min hälsporre. Den tjuriga foten har jag ju haft hur länge som helst och testat ALLT!!! 
Han knäckte och lossade på något ben i foten och sedan skulle jag upp och gå….. Halleluja moment!!!
Smärtan som jag har haft i över 20 mån var borta….tårarna bara rann. Kommer aldrig glömma den känslan! 

Tack än en gång David!

Jane Nilsson, Löpcoach

Hade under lång tid haft problem med ena höften. År 2013 hade jag tagit mig igenom två Ironman med kramp från armhåla till fot, besökt naprapater ett flertal gånger samt röntgat höften för att se om det fanns förslitningar utan att hitta någon orsak till problemen. 
I ren frustration slängde jag ut en förfrågan på Facebook om det fanns någon som kunde rekommendera något. En vän tipsade om David. Fick snabbt en tid. Efter en titt på röntgenbilderna hittade David problemet. 
Efter några få behandlingar kunde jag både stå och gå normalt. Efter 4 månader slog jag PB på halvmarathon och lite senare vann jag även RM-guld i min åldersklass på HIM triathlon. Idag går hela min idrottande familj hos David. Alla är lika nöjda.

Charlotta Nordbeck, Triathlet

Som personlig tränare, löpare (ett par marathon och otaliga kortare lopp i bagaget) och allmänt aktiv – med galna idéer som att springa hela Vasaloppsleden eller bestiga Kilimanjaro – har jag genom åren dragit på mig både förslitningsskador, akuta låsningar och annat som har krävt professionell hjälp. I mina ögon finns det ingen bättre, och sedan jag träffade David för ett antal år sedan finns det ingen annan som får behandla mig. Det har inte funnits en enda skada i min kropp som David inte har fixat och alla jag har rekommenderat att besöka honom säger samma sak. Att han dessutom sätter värde på det mentala och vad det har för inverkan på kroppen gör honom till den bästa av de bästa, och han kommer alltid att vara mitt självklara val!

Helena Olmås, Personlig Tränare

Genom sin spetskompetens kan David sätta fingret på smärtans ursprung och specifikt behandla det som orsakar det onda. Vad jag sätter särskilt stort värde på är att David med sin säkra hand kan göra besvären begripliga och stärka tilltron till att komma vidare. För mig är David den gode coachen som motiverat mig att satsa mer på min hälsa och lite mindre på plikten och jobbet vid datorn.

Anna Hertting, tidigare ordförande för Sjukgymnastförbundet, nu senior hälsovetare